Als een prinses in uw eigen trouwjurk!

Bell & Hill Fashion Design ontwikkelt trouwjurken perfect op uw maat

Als er één dag in uw leven is waar u in het middelpunt van de belangstelling mag schitteren, dan wel op uw eigen huwelijksdag. Bell & Hill Fashion Design laat u stralen in uw exclusieve en perfect op maat gemaakte trouwjurk, die u zelf heeft samengesteld.

Om de exclusiviteit te bewaren laat Bell & Hill Fashion Design in Wingenen u geheel vrij in uw keuzes. Vier exclusieve kwaliteitsstoffen van Belgische, Italiaanse, Spaanse en Franse makelij garanderen elegantie van het hoogste niveau. 

Praktisch

U stapt bij ons binnen met een idee van een trouwjurk in uw hoofd. Nadat u de keuze gemaakt heeft uit de diverse kleuren, stoffen, patronen en modellen, leggen wij u een eerste schets voor. Wij stellen onze kennis en ervaring voor u ten dienste om praktische wijzigingen door te voeren zodat u er uitziet - en zich ook voelt - als een echte prinses.

Wilt u een unieke en zelf samengestelde trouwjurk waar de elegantie, stijl en klasse van afdruipt. Dan laat u best bij Bell & Hill Fashion Design uw trouwjurk van A tot Z ontwerpen. De kers op uw (bruids)taart? Bel ons!

Contacteer ons!
051 67 90 79