Unieke gebeurtenis, unieke outfit

Bell & Hill Fashion Design maakt exclusieve galakledij waarmee de vrouwen elegantie en klassevol mee kunnen uitpakken.

Welke vrouw wil niet graag pronken in een suite met haar perfecte jurk of jumpsuit? Opvallen op een klassevolle manier is geen misdaad, maar een signaal van stijl. Het Wingense Bell & Hill Fashion Design ontwerpt exclusieve galakledij op maat, voorzien van de nodige accessoires.

Meelopen in de suite van een trouw, een doopfeest in de familie of gouden jubileum. Bij unieke gebeurtenissen hoort een uniek outfit. Laat uw kleerkast voor één keer dicht en durf voor vernieuwing en verandering te kiezen. Bell & Hill Fashion Design laat vrouwen schitteren in op maat gemaakte kledij.

  • Jurkjes
  • Kleedjes
  • Tweestuks

Stoffen, kleuren en model kiest u zelf! De kwaliteitsvolle stoffen - afkomstig uit België, Frankrijk, Italië en Spanje - garanderen kwaliteit. Wilt u iets speciaals, dan gaan wij bij de leveranciers thuis op zoek. En vergeet ook de details niet. Met parels, knopen of steentjes dient uw kleine accenten toe aan uw outfit die het geheel perfect maken.

Mag het iets meer zijn en wilt u een ‘piece unique’ voor een bijzondere gelegenheid? Dan is Bell & Hill Fashion Design uw betrouwbare kledingspartner! Neem contact op of kom langs in de winkel.

Contacteer ons!
051 67 90 79